Prenumeration - Hitta en bra tidning att prenumerera på
Prenumeration i Kiruna

Prenumerationer

Sammanlagt finns det 4 företag som kanske erbjuder magasin eller prenumeration av tidningar i Kiruna och många av dessa har flera bra magasin att prenumerera på. Ibland är osäkert att ta prenumeration på en tidning eller magasin i Kiruna men ofta kan du få bra starterbjudanden så inte kostar så mycket så det kan vara värt att pröva. En klar fördel är om man kan få tips av någon gällande en bra prenumeration på en tidning som du tror att du skulle vilja läsa varje nummer av. Man kan också jämföra olika prenumerationer, tidningar och magasin samt dess omdöme på nätet.


Eftersom det finns många företag som erbjuder prenumerationer i Kiruna och ännu fler i Norrbotten kan det vara bra att kolla upp några av dem på nätet beträffande pris och vilken typ av magasin och tidningar de tillhandahåller. Ifall du tänkt skaffa en prenumeration är det bra ifall du har en uppfattning om hur länge du vill ha prenumerationen. Ju längre du prenumererar ju billigare blir det per nummer. Bäst information får om detta genom att besöka några tidningar eller tidningsföretags hemsidor för att se vilka typer av prenumerationer de erbjuder.
Lättast att komma i kontakt med en tidning eller företag där du kan skaffa en prenumeration i Kiruna är att välja något av tidningsföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla prenumerationer i Kiruna

Tidningsföreningen i Kiruna

Adolf Hedinsvägen 58

Norrländska Socialdemokraten NSD

Mangigatan 24A

Norrbottens-Kuriren AB

Bergmästaregatan 4

Kiruna Tidningen

Adolf Hedinsvägen 58